group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Duizendpoot gezocht voor op kantoor

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot (36 uur per week) In deze functie komt alles naar voren, boekingen van a tot z, bijhouden van de social media, contact met havens, regelen van bemanningszaken, etc. Kortom, een uitdagende en vooral ook afwisselende functie!

Enthousiaste duizendpoot gezocht

Bark EUROPA is op zoek naar een enthousiaste duizendpoot voor het rederij kantoor. Het kantoor is gevestigd aan boord van de ‘Salvator’ in de Leuvehaven in Rotterdam. Je werkt in een klein team samen met 1 collega en de directeur. Daarnaast werken we nauw samen met ons collega schip, de Oosterschelde, tevens gevestigd op ditzelfde kantoor.

De functie

De rederij regelt alle zaken rondom het historische schip bark EUROPA, zowel boekingen, de marketing van de reizen, bemanningszaken en bestellingen voor het schip. De bark EUROPA wordt ingezet voor meerdaagse zeilreizen (oceaanoversteken, tall ships races en expedities naar Antarctica), te boeken door individuele gasten, daarnaast is het schip een graag geziene gast bij SAIL evenementen over de gehele wereld. Je zal werken in een internationaal gezelschap, zowel onze bemanning als onze gasten komen vanuit de hele wereld en de voertaal aan boord en daarmee is dan ook Engels.

In deze functie komt alles naar voren, boekingen van a tot z, persoonlijk contact met onze gasten, actief meedenken over het in de markt zetten van onze reizen, schrijven van nieuwsbrieven, bijhouden van de website, contact met havens, regelen van bemanningszaken, dagelijks contact met het schip en daarbij het assisteren in het zoeken naar benodigheden van het schip, etc. Kortom, een uitdagende en vooral ook afwisselende functie!

Het profiel

Je beschikt bij voorkeur over een hbo-opleiding, hebt enkele jaren werkervaring, liefst in de reis-, marketing of evenementenbranche. Daarnaast ben je commercieel, heb je mensenkennis, kun je goed luisteren, zodat je snel begrijpt wat de klant of degene aan de andere kant van de lijn (telefonisch of e-mail) bedoelt en hoe je hem of haar kunt helpen. Je bent enthousiast, hebt een passie voor social media en marketing, werkt nauwkeurig, kunt snel schakelen en improviseren en je beschikt over organisatietalent. Het is voor jou geen probleem om ook in het Engels te communiceren in zowel woord als geschrift. Je kunt projectmatig werken en jezelf verantwoordelijk maken voor bepaalde werkzaamheden/projecten. Je werkt graag zelfstandig en je vindt het leuk om in een klein team te werken. Wij zoeken een medewerker voor 36 uur per week

Functie-eisen

  • Woonachtig in regio Rotterdam/ Den Haag
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Beheersing van Frans, Duits of Spaanse taal is een pre
  • Ervaring met MS Office en bij voorkeur ervaring in het werken met Macbooks
  • Bereid om af en toe in het weekend of ‘s avonds te werken tijdens beurzen, SAIL evenementen en/of standby staan indien we een reiswissel hebben in het buiten kantooruren.
  • Affiniteit met zeilen en reizen
  • Actief met social media en interesse in de nieuwste ontwikkelingen op dit vlak
  • Teamplayer
  • Creatief in het schrijven van teksten in het Engels en Nederlands

Geinteresseerd?

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag vóór 21 februari 2017 jouw sollicitatie met CV per email gericht aan Leentje Toering. Gesprekken zullen plaatsvinden in week 9 of 10 (27 februari - 10 maart 2017).

Leentje Toering
Ltoering@barkeuropa.com

Written by:
Leentje Toering | Managing director

Comment on this article